10 megosztás

Astra Zeneca

Egy pillanatra elképzeltem, mi lenne, ha az orosz vagy a kínai oltással kapcsolatban merültek volna fel gyanús halálesetek.

Már minden média erről harsogna, szakértők tömege hangoztatná, hogy az oltás a hibás. S a témáról már határozatot hozott volna – 24 órán belül – az Európai Bizottság vagy valamelyik másik sóhivatal.

Vicces, de megint pechjük lett Soroséknak. Az egyik megbízható nyugati oltóanyaggal kapcsolatban merültek fel problémák. Így most a legfanatikusabb liberálisok egyenesen oda jutottak, hogy Putyin áll az Astra Zenecával kapcsolatos rossz hírek mögött!

Én egyébként nem hiszem, hogy az Astra Zenece oltása rossz lenne. Egyszerűen a nagy számok törvénye az egész: ilyen mennyiségű oltásnál mindig akad áldozat.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás