10 megosztás

Szemet forgatni jó?

Történelmi demagógia.

Manapság a divat: a feketét fehérnek hazudni. S aki kimondja, a fekete az fekete, azt meg megvádolni mindenféle bűnnel.

Röhejes minapi példa az ATV műsorából:

Egy divatlap Down-szindrómás címlaplányt használ.

Közismert: a Down-szindróma torz arcot eredményez, így az ilyen ember nem szép. De most annak kell hazudni.

A konkrét eset: a címlapon a modell úgy van fényképezve, hogy ne látszódjon Down-szindrómája! Vajon miért? Ha a Down-szindróma szép, akkor miért tettek így vele?

Továbbá: a címlap miatt lelkendező ATV-műsorvezetőket is meg kellene nézni. A férfiről nehezen tudnék nyilatkozni, mivel nem vagyok homokos, de a nő egy kifejezetten szép arcú, tökéletes testalkatú, rendesen megcsinált hölgy, haja és sminkje töléletes, plusz felvett magára egy a testét kiemelő műbőr cicanadrágot rövid felsővel! Vajon miért nem sminkeletlenül, kócosan, ormótlan zsákruhában vezet műsort, s miért nem hízik a duplájára?

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás