10 megosztás

Kedves eretnek szülők!

Alapvetően jó hír, hogy a katolicizmuson belül működő sátánista frakciók éppen egymás haját tépik.

Egy radikális homoklobbista katolikus szervezet éppen harcol a szintén homoklobbista római pápa ellen, sérelmezik, hogy a pápa nem eléggé homoklobbista.

Kedves eretnek szülők! Saját gyerekeitek ellen munkálkodtok. A rosszra áldást kapni súlyos károkozás lenne.

Ami érdekes, egyes ateista kommentelők értelmesebbek ezeknél az álkatolikusoknál. Többek között megjegyzik, miért akarnak egy az ő szempontukból kártékony szervezettől áldást, miért nem szakítanak a nekik nem tetsző szervezettel inkább?

S tényleg! Én mint húsevő ember se megyek el a vegetáriánusokhoz áldást kérni a paprikás csirkémre. Egyáltalán mi értéke lenne számomra egy ilyen esetleg megkapott áldásnak, mikor nem értek egyet az áldást adóval?

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás