10 megosztás

A hasznos idióta

Amikor 2001-2004 között egyházi vezető voltam, fő tevékenységem egy peres ügy intézése volt. Tulajdonképpen ezért is lettem egyházi vezető, én voltam az aktív egyháztagok közül az egyetlen, aki képes volt átlátni a peres ügy lényegét.

Akkoriban nagy segítséget jelentett, hogy a ellenfelünknek volt egy totál idióta fia, aki úgy próbálta apja érdekeit védeni, hogy meggondolatlan marhaságokra ragadtatta el magát, amit mi aztán folyamatosan képesek voltunk kihasználni. Az illető sokat könnyített dolgunkon.

Ez jutott eszembe a napokban Dr. Dániel-Kápó Petronella DK-s aktvista tevékenysége kapcsán. Íme ezt a képet tette közzé:

View post on imgur.com

Annyira nevetséges, hogy direkt javítottam rajta. Pedig nem vagyok egy grafikus művész. Hogy egy picit hihetőbb legyen, legalább a füvet kicsit szerkeszteni kellett volna.

Ugyanott a “miniszterelnök jelölt” képes is szerepel.

Szerintem Gyurcsányné válságstábot hívott össze, hogyan lehetne óvatosan Petronella tudomására hozni, lassítson picit a hülyeség ütemén.

Szóval, csak így tovább, Petronella, ne hagyd abba! Küzdj a “diktatúra” ellen!

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás