10 megosztás

Megmondóemberek egymás közt

Lukácsi Kati, aki abból él évek óta, hogy kilépett a KDNP-ből (nem vicc!) igyekszik elmagyarázni – érdemes megnézni/meghallgatni az anyagot – ballibbant megmondóember kollégáinak, hogy a folyamatos orbánozás marhaság. Persze, pont az ő szájából ez kissé visszás, dehát ettől még igaz meglátás.

A reakció: majdnem Orbán ügynökének kiáltják ki. A korábbi fanatikus orbánista Csintalan szerint igenis állandóan orbánozni kell.

Egyébként Kati az, aki szerint nem szabad trollokkal vitázni, s mindenki troll, aki vitázik vele (ez a “minden krétai hazudik” ógörög paradoxon modern verziója lehet…), de úgy tűnik, mégis akadnak néha világos pillanatai a ballibbant részegség alatt.

Nem jósolok neki hosszú jövőt, valószínűleg ő lesz az azóta a sajátjai által szemétbe dobott Nagy Trágár Blanka idősebb kiadása.

Ínyenceknek: itt Kati személyesen is megemlít engem, lásd 1:18:42-től. Viszont érdeme: sose tiltott le engem a kommenteléstől saját irányítású profiljain.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás