10 megosztás

A mieink rágódnak

Megfogalmazta a tökéketes agyatlan ballib krédót egy kommentelő, azt mondja: a mieink véleményt alkotnak, rágódni valót adnak, vitát generálnak, az ellenségeink meg csak indokot szolgáltatnak, melyet amúgy fel se fognak. Akkor is, ha ugyanazt mondják!

Az ürügy: nem tudják a ballibek máig hová tenni Kertész Imrét, aki évtizedekig az idoluk volt, majd élete utolsó pár évében viszont keményen kibeszélt az akolból.

Baromság! Attól még, hogy valaki nagy ember, még simán mondhat totális marhaságokat. Nem “rágódni valót”, hanem hülyeséget. S semmi szégyen ezt kimondani.

Persze az Örülünk Vincent eleve egy kiemelten gennyes szeptikus bemélyedése a magyar internetnek: a blogtulaj gennyes, s maga köré gyűjti a fajtáját.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás