10 megosztás

Flekken

Sertésflekken Szultán ballibológus megszólalt. Ezentúl ha rabolni akarunk, csak előre szólni kell a kirablandónak, “vigyázz, rablás lesz!”, ezzel felhatalmazást szerzünk a rablásra, s így a rablás már nem lesz rablás. Egyszerű, nem?

Szultán elvtárs elmondja, csak kis felhatalmazás kell, s lehet alkotmányozni. A hatályos jog meg mindegy, mert népszuverenitás van.

Ami érdekes, ugyanez a társaság mondta éjjel-nappal 30-32 éve, hogy a kádárista jogrend minden betűje szigorúan betartandó, mert ez így jogállami, s nem lehet nem jogállami úton jogállamot építeni.

Most az ellenkezőjét mondják. Mert éppen ez áll a szemét banda érdekében.

Még hatalmon sincsenek, de már fenyegetőznek. Ezek csak ehhez értenek ugyanis. Véglények, férgek, akik állig begombolkozva egyetemi kamukatedráikon hánynak a népre. A nép meg bambán tűr.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás