10 megosztás

A kamumegfontolt értelmiségi

Mindenfeketeéletszámít-Győr Andris furcsa szereplése kapcsán az az általános vélemény, hogy az illető egy óriási barom.

Az én véleményem más. Szerintem Mindenfeketeéletszámít-Győr rendkívüli színész. Valószínűleg a Momentumnak vannak PR-szakértői és pszichológusai, s ezek azt mondhatták neki: a tépelődő, halkbeszédű, toleráns értelmiségi alkat a nyerő, nem a harsányan gesztikuláló akarnok típus, ez utóbbinak ott van már ugyanis Jakab. Ráadásul a külső hasonlóság a fiatal Orbánnal szintén egy ok, hogy ne vegye át legalább külsőleg Orbán harsány, piszkálódós stílusát.

S Mindenfeketeéletszámít-Győr megfogadta a tanácsot, igyekezett minden pillanatban ezt a képet sugározni magáról.

Ugyanis akkora marha mégse lehet valaki, hogy nem tudja mikor született, márpedig az interjúban Mindenfeketeéletszámít-Győr még a saját életkorát is igyekszik “kompromisszumos” stílusban, mélyen elgondolkodva, fontolgatva előadni.

Persze lehet, hogy én tévedek, s Mindenfeketeéletszámít-Győr tényleg csak egy épületes barom.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás