10 megosztás

Majd 2026-ban

mulatság a ballibbant előválasztás, pedig még csak a kezdetei zajlanak.

A legostobább vezérek

  • Kari Geri(nctelen), aki demokrata mivoltát azzal bizonyítja, hogy nem tud idegen nyelveken, viszont edzi testét és nem vesz fel fasiszta gyűrött gatyát,
  • Jakab, a brüsszelita kishitler,
  • az emberarcú Soros – MZP,
  • Mindenfeketeéletszámít-Győr, aki a töprengésen is töpreng,

komolyan azt hiszik, hogy nyerni fognak.

A háttérben meg nagyokat röhög rajtuk Gyurcsány és felesége, akik értik a valóságot, s képesek eligazodni benne. Csak ők tudják, jövőre nem lesz leváltva a Fidesz, hanem a DK-n kívül mindenki más lesz leváltva.

Így tehát ez is a cél minden más ballib erő legyőzése. A Jobbik és az LMP már megölték magukat, jövőre le is húzzák a rólót. Most az MSZP van hátra, Kari Geri(nctelen) idióta viselkedése csak segít az MSZP leradírozásában.

Gyurcsánynak az is jó, ha Kari Geri(nctelen) lesz a kormányfőjelölt-jelölt, akkor majd ő lesz a hibás, hogy nyert a Fidesz!

Ha meg a saját felesége lesz a jelölt, akkor pedig mindenki más lesz a hibás, hogy “gyurcsányozott”, ezzel segítve a Fideszt.

Szóval ezt a csatát nem vesztheti már el Gyurcsány.

u. i.: Múlt hét csütörtökön és pénteken érdemes volt hallgatni Bolgár Gyuri bácsi műsorát. Én egy percet se hagytam ki az adásból. A betelefonáló civilek és a felhívott “független” szakértők egymással verekedve igyekeztek bizonygatni, hogy egy kormányfőnek teljesen felesleges nyelveken beszélnie.

Hatalmas kabarémester BG Gyuri bácsi!

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás