10 megosztás

Marci leleplez

Gulyás Márton leleplezi éles sólyomszemmel a társadalmi rend ellen izgató gonosz komcsikat!

Azért ez elég vicces, a magát marxistának nevező Gulyás kommunistákra vadászik. De bár abszurd módon hiteltelen, beleilik az éppen hatályos ballib taktikába.

A lényeg: a Fideszről be kell bizonyítani, hogy kommunista. A rendszerváltozáskor még kiskorú Rogán persze vicces példa. A hatalmas leleplezés lényege: 14-16 éves korában Rogán iskolai KISZ-titkár volt!

Tehát aki bármilyen kapcsolatban állt a KISZ-szel, az kommunista “bűnöző”. A baj csak az, hogy aki nem élt abban a korban, az ezt esetleg tényleg el is hiszi.

Már azt is nevetségesnek tartottam, amikor a “jobboldal” szitokszóként használta a “kommunista” szót. De az, hogy a “baloldal” kezdte ezt tenni, az még szánalmasabb.

Mondom ezt úgy, hogy semmilyen személyes érintettségem nincs. Bár idősebb vagyok Rogánnál, sose voltam KISZ-tag.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás