10 megosztás

A migrációt meg kell állítani – Adta hírül a kormány

Az Európai Unióban az egyetlen megoldás a migráció kezelésére, ha visszaadjuk a kezelés jogát a tagországoknak - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök egy bledi fórumon, melynek központi témája Európa jövője, a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált gazdasági helyreállítás és az Európai Unió bővítése volt.

Orbán Viktor szerint nem fogadható el a migráció megoldásként a demográfiai problémákra sem, mert a főként muszlim bevándorlók megváltoztatnák a hagyományos európai kultúrát.

A kormányfő arra is emlékeztetett, az afganisztáni történések miatt most újabb migrációs válság fenyeget. A 2015-ös válság idején elsőként hívta fel a figyelmet arra: a migráció uniós megközelítése tönkreteheti az európai kultúrát, s az ellenőrizetlen bevándorlás terrorizmushoz és társadalmi nehézségekhez vezethet, erre pedig az EU nincs felkészülve.

A magyar álláspontot megerősítve Orbán Viktor úgy fogalmazott, nincs szükségünk kívülről jövőkre, mert ők megváltoztatják az európai társadalmak összetételét, Európa kulturális arculatát, a keresztényi, a családokra épülő berendezkedést. Azoknak az országoknak a tapasztalata, amelyek történelmük során voltak már muszlimok megszállása alatt, például Magyarországé, “relevánsabb”, mint azoké, akik nem. A most érkező migránsok ugyanis valamennyien muszlimok.

Forrás: Kormány.hu

A cikk szerzőjéról:

f Facebook
10 megosztás