10 megosztás

Minden magyarra számítunk, akinek számít Magyarország jövője! – Kormányzati tájékoztatás

Több százezres tömeg előtt mondott ünnepi beszédet a miniszterelnök az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében. A hallgatósághoz a Békemenet résztvevői is csatlakoztak.

Orbán Viktor az 1956-os eseményekről szólva úgy fogalmazott, a nemzetek életében vannak pillanatok, amikor dönteni kell: vagy ide, vagy oda kell állni, szempillantás alatt kiderül, ki a jó, ki a rossz. A kormányfő szerint mi magyarok jól döntöttünk, protestáltunk, felegyenesedtünk, harcoltunk. A miniszterelnök hozzátette: arra a csodálatos napra emlékezünk, amikor mi, magyarok megmutattuk magunknak, a világnak és az ellenségeinknek, kik is vagyunk valójában.

Évekbe telt jóvá tenni a baloldal rombolását, de sikerült talpra állítani Magyarországot. Eközben a nemzeti egység végig fennmaradt, és munkások, mérnökök, földművesek, kis- és nagyvállalkozók, tudósok, tanárok, ápolók és orvosok összefogásával sikerült eltakarítani a romokat.

Egymillió új munkahelyet hoztunk létre, “lerúgtuk magunkról a devizahiteleket”, letörtük az adókat, és eljutottunk odáig, hogy jövőre a minimálbér is nagyobb lesz, mint az átlagbér volt a szocialisták idején. Visszaszereztük a közműcégeket és másfélszeresére növeltük a nemzeti vagyont, megadóztattuk a multikat, megvédtük a családokat, és egész Európában a legalacsonyabbra vágtuk vissza a rezsiköltségeket.

 

Forrás: Kormány.hu

A cikk szerzőjéról:

f Facebook
10 megosztás