10 megosztás

Dögölj meg, Mr. Michael Szar!

Az ember nehezen lélegezve botorkál a kórházban. Ami jó jel, mert már képes botorkálni, azaz fel tudott állni az ágyból.

Szóval odamegy az ember az italautomatához, mert kakaót szeretne inni. De a betűk és számok kicsik, plusz az ember is szédült. Ilyenkor segít a modern technológia. Nemhiába van a botorkáló embernek ezereurós telefonja. Előkapja hát, aktiválva a nagyító alkalmazást.

Igenám, de ekkor nem nagyítás következik, hanem megjelenik egy reklám. Rajta széles mosollyal Mr. Michael Szar, aki elmondja, ő dúsgazdag ember, lám ezt bizonyítja a saját repülője is, mely mögötte van. Ez egy sejtetően homoerotikus momentum, Mr. Szar mintha arról álmodna, egy nap a repülője hegyes vége a seggét fogja kényeztetni. De – folytatja Mr. Szar – ő filantróger is, nem csak dúsgazdag, plusz segít másoknak is dúsggazdaggá válni, ezért csekély évi 99 dollárrért előfizetést ajánl.

Botorkáló ember persze nem találja hol lehet a reklámot leállítani, hiszen ha azt látná, az egész nagyítás se kellene. Próbálja ki- és bekapcsolni az alkalmazást, de mindig csak Mr. Szar jelenik meg nagyítás helyett.

Azóta. Idegesítő alklmazás eltávolítása, s olyan telepítése, mely reklámmentes. Michael Szar valódi vezetlékneve pedig agyból kitörölve.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás