10 megosztás

Amatőrség

MZP módszere: túl kell licitálni a Fideszt.

Működésképtelen, mert egyrészt hiteltelen, másrészt öngól.

Lásd migránsszámlálás. A ballib keménymag felhőrdült, a fideszesek meg jót mulattak. Csak a ballib periféria tapsol. Mert nem érti a politikai nyelv logikáját.

A szatírát keverik ugyanis a túlicitálással. Látszólag mindkettő alapja az eltúlzás, de míg az előbbi nevetségessé tesz,az utóbbi megerősít.

Hiszen mi az üzenete MZP-nek ezzel: az, hogy a ballib migránspártiság rossz, míg a Fideszé jó, csak lehetne még hatékonyabb. Ez persze mindenre jó lehet mint taktika, kivéve egy dolgot: a ballib népszerűség növelését.

Ez olyan mintha azt mondanám a múzsámnak, aki éppen szőke (ez csak feltételezés, mert nem szőke természetesen), nem elég szőke a haja, ezzel próbálva rávenni, fesse magát feketére.

S lám, már Bolgár Gyuri bácsi is kezd szenilis lenni, lassan kezdi elveszteni egyébként jó intellektuális képességeit, új mániája, hogy Orbánt elkezdte “a volt Soros-ösztöndíjas Orbán” néven emlegetni. Amivel csak a saját tábor egy részét taszítja el.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás