10 megosztás

A római pápa bűnre szólít fel

A Szent Péter római trónját ideiglenes megszállása alatt tartó Argentínai Szivárvány Ferenc ateista provokátor ismét remekelt.

Ferkó nem mer gerincesen, nyíltan lépni, retteg a megtorlástól, így továbbra is a kétértelmű, sunyi nyilatkozatok módszerét alkalmazza.

Ezúttal azt javasolja a sátánfajzat, hogy a homoszexuális gyerekeket szüleik jutalmazzák vastapssal, ezzel elősegítve a gyerekek elkárhozását.

Tipikus ateista hozzáállás: mindegy mit tesz a gyerek, rosszat vagy jót, hazudjuk neki azt: semmi se számít, minden jó. Logikus is ateista szemszögből, hiszen csak egy életünk van, mondják, azaz éljük le azt a lehető legkellemesebben, minden vágyunkat éljük ki, legyünk gátlástalanok, minden percben bulizzunk.

De mit tenne ilyen esetben egy keresztény szülő: gyereke örök élete lenne a fő gondja, így igenis megtanítaná a gyereket arra, van jó és van rossz, a hosszú távon a rossz nem nyerő választás. S igen, különbséget kell tennünk jó és rossz ösztöneink között, az utóbbiakat nem “elfogadnunk” vagy “szeretnünk” kell, hanem küzdeni ellenük.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás