10 megosztás

Népszavazás

Vajon hogyan lehet, hogy a ballibek nem adják meg a nyilvánvaló választ a népszavazási kérdésekre? Annak ellenére, hogy a ballib törzsszavazók se elleneznék ezt.

A megoldás egyszerű: az európai szellemiség, melyhez való ragaszkodás alapvető tájékozódási pont a ballibek számára.

S bár a népszavazás kérdései túlzóak, mindenki tudja, valóban tényleg ez a logikus jövő. 30 éve azt is mindenki képtelenségnek hitte, hogy a homokosok egyenjogúsítása nem a homokosok békén hagyását fogja jelenteni, hanem mindenki üldözését, aki nem hajlandó ütemesen tapsolni a homokos értékrendnek. Ahogy a genderológia is csak egy tudomány volt egykor a nemek társadalmi szerepéről, s nem azt jelentette: ezentúl férfiak fognak nőként versenyezni sportágakban, ahol a nemek eltérése alapvető jelentőségű.

Szóval bár ma még hihetetlen a nemi átalakítás általános propagandája gyerekek számára, bizony a mai progresszívek is érzik ösztönösen: 10-15 év lesz a norma, s fasizmusnak fog számítani e téren bármi vacilálás.

Én azt mondom egyébként: Európa megérdemel egy kiadós atombombázást. Pár épületért és műkincsért persze kár, de az emberekért nem.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás