10 megosztás

Megemlékezés

A Margit-szigeten tegnap megemlékezés volt, a Nagy Római Macskabaszó szektájának rendezvénye. Direkt csak azután nézem meg az erről szóló felvételt, miután ezt az írást befejeztem, nehogy befolyásoljon a valóság.

Szóval látatlanul így képzelem el.

Perinta felolvassa erre az alkalomra készült giccses, dögunalmas művét, a végén zokogásban tör ki. Aztán jön Iványi Gábor, imát mond Homokistenhez és Soros gazdához, majd megállapítja, hogy a Macskabaszó halála igazolja, hogy Magyarországon antiszemita diktatúra van. Megszólal pár szivárványos aktivista is, szóba kerül Szent Árpi Bácsi is, az Egyetlen Igazi Elnök. Aztán jön Noár és a Padödő, előadják szerzeményüket a Macskabaszóról. Végülis megállapításra kerül: a Macskabaszó halála olyan veszteség az ország számára, melyet 100 év alatt se lehet kiheverni. Közben megjelenik Vásárhelyi Mária, aki petíciót indít, hogy a Margit-sziget legyen átnevezve Macskabaszó-szigetté, majd elátkozza a gyáva KariGerit, hogy még ezt se hajlandó megtenni. A közönség zokog, s átkozza Zorbánt, valamint Zorbán legaljasabb embereit, Hont Andrást és Konok Pétert.

Úgy tűnik egyébként, az olasz hatóság megállapította, a srác drogozásba halt bele. Abból következtetetek erre, hogy síri csend van. Szóval Zorbán kilóra megvette az olaszokat…

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás