10 megosztás

Szabadság Isten ellen

Megalakult a Perinta Szekta. Íme teljes videóval, itt látható.

Előre szólok: sok sületlenség hangzik el. De íme a főbb marhaságok.

  • Amiker ők támadnak, az a szabadság, míg akkor őket támadják az karaktergyilkosság. Azaz a szabadság egyetlen lehetséges megnyilvánulása a velük való egyetértés. Nem viccelek, tényleg ezt mondják.
  • Minden rend, sőt a nevelés manipuláció, hipnotizálás, s ez ellen fel kell nyitni a szemünket. A szemfelnyitás fő jele: velük kezdünk egyetérteni. Aki másképp gondolja, az Stockholm-szindrómás.
  • A szabad ember köteles másokat is szabaddá tenni, akaratuk ellenére is.
  • S végül a legkeresztényellenesebb gondolat: az igaz ember szabad Istennel szemben is.

Még jó, hogy csak 80 ember ment el. Azok se azért, mert szektatagok akarnak lenni, hanem csak fanatikus ballibek. Azért meg kell jegyezni: az átlag fanatikus ballib Iványit is kiröhögi a lelke mélyén, csak az orbánozását tapsolja.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás