10 megosztás

Lengyel elvtárs

Lengyel László ismételt marhaságai után fel lett szólítva egyesek által, vonuljon ki a közéletből.

Mekkora rövidlátás ez!

Nehogy tényleg kivonuljon! Lengyel elvtárs minden megszólalása valójában rendkívül sokat segít, mindig csökken tőle a ballibek támogatottsága. Szerintem kapjon inkább magas összegű állami ösztöndíjat, hogy minden erejével képes legyen a közéletre öszpontosítani!

S kívánunk neki kiváló egészséget, hogy még legalább 30 éven keresztül aktív lehessen.

Lengyel elvtárs olyan, mint a gyűlöletgombóc magyarellenes kanadai hazafi Akosh Kertes, csak persze azért hozzá képest szuperintelligens.

Lengyel elvtárs egyébként úgy lett a magyar médiák kivakarhatatlan szereplője, hogy 1988-ban kizárta az MSZMP. Ő tehát egyfajta korai Lukácsi Kati, csak legalább nem szokott vetkőzni.

Ő azon ballib megmondóemberek egyike, akik immár 3 évtizede mondják rendíthetetlenül és fáradhatatlanul a hülyeséget, önkritikai reflexió és szemrebbenés nélkül, s bármiféle kapcsolatot nélkülözve a valósággal. Sokan utálják az ilyeneket, pedig meg kellene őket becsülnünk: már Szun Ce megmondta 2500 éve, hogy örülni kell, ha az ellenség tanácsadói idióták.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás