10 megosztás

Mi lenne, ha nem lenne fűtés?

Mi lenne, ha hajnal 2 és 3 között sehol nem lenne fűtés? – kérdezi a Forbes.

Árulkodó jelek ezek. A modern liberalizmus a saját sírját ássa. Hiszen alapjai a korlátlan élvezethez való és a korlátlan növekedés kötelezettsége.

A korlátlan élvezethez való jogból következik pl. az abortusz, azaz legyen jogunk teljesen felelőtlenül szexelni, még csak alapvető óvintézkedéseket se téve, mert majd esetleg ha lesz gyerek, azt megöljük. Meg eleve nem is kell gyerek, hiszen mennyi felesleges fáradság és pénz, ráadásul semmi haszna az egésznek, s ha esetleg van is haszon, az aránytalanul kicsi. A liberális szülő nyilván nem számíthat rá, hogy öregkorában gyereke segíteni fogja, hiszen a gyerek is liberális, márpedig ő miért vállalna magára ilyen felesleges költségeket és időpazarlást.

Dehát az meg hogy van, hogy gyereket ölni szabad, de fűteni nem? Miféle perverz erkölcs ez?

Eddig is bizseregtem a zöld progresszív eszméktől, most már aktívan fogom bojkottálni.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás