10 megosztás

Egy másik Magyarországot építenének

Egy másik Magyarországot építenének, pedig minek: ez a másik Magyaország már fel volt építve az 1990-2010 közti liberális vészkorszakban.

Ez a másik Magyarország a nyugati nagytőke, Sorosék, a másságkultusz, az idegenszép agymosás, a kisemberek eltiprásának Magyarországa. Éppen ezt szavazza le folyamatosan a nép 2010 óta.

Az egyik Kéri-javaslat a hetilapok széles körben való terjesztése. A Magyar Hang, a Jelen, az Élet és Irodalom, a Magyar Narancs és a HVG eléréseinek növelésével kiegyenlítődne a kormánypárti médiatúlsúly” – hát ez biztos recept a Fidesz támogatottságának növelésére.

S Pottyondy alias Puzsérné mint megoldás. A tehetségtelen ex-momentumos csaj, aki puzséros stílust alkalmaz bújtatott ballib tartalommal. Eleve nem ér el senkit, akit Kéri szeretne eléretni. S még az elértek zöme is elutasítja a ballibeket. Szerintem ez az ember egyetlen Pottyondy-videót se nézett meg, csak valamit hallott róla.

Orbánnak tulajdonképpen hatalmas szerencséje van: ilyen Kéri-féle 90-es években rekedt arcok határozzák meg az ellenzéki stratégiát.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás