10 megosztás

Nyugdíjba kéne menni

Gyakori gondolat: nyugdíjasnak kellene lenni.

Sajnos ennek semmi realitása, mert még ha sikerülne is hivatalosan elérni a nyugdíjas státuszt, a nyugdíj összege nem fedezne a megélhetést.

Azaz marad a napi átlag 9 óra munka, ami egyébként teljesen elvesztegett idő. S még jó, hogy nem kell irodába járnom, mert akkor napi 11-12 óra elvesztegett idő lenne.

Sokat elmélkedem a téma megoldásán, de egyelőre semmi értelmes nem jutott eszembe.

Ettől teljesen függetlenül: a jövő hónaptól már nem lesz napi minimum 2 új cikk, ennek oka elutazás. Aztán majd meglátom mi lesz, a napi 1 cikk szinte biztos, mert ötletem van rengeteg, az napi 5 cikkre is elég lenne, csak a lejegyzéshez az idő nem biztos, hogy rendelkezésre áll. S augusztus első felében esetleg nem fogok kommentekre válaszolni.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás