10 megosztás

A migráció modern ballib meghatározása

A nagymester személyesen, Bolgár Gyuri bácsi felvázolta a múlt héten, július 26-i műsorában, hogy mi a migráció helyes megítélése. Kb. 16:00 és 16:30 között hangzott el, de elmondom a lényeget.

Szóval:

  • az európai országoknak nem szabad korlátozniuk a migrációt, mert csak,
  • ellenben Ausztráliának, Izraelnek, Japánnak van joga korlátoznia a migrációt: Izraelnek azért, mert ellenséges országok veszik körül, Ausztráliának és Japánnak meg azért, mert szigetországok.

Tessék mondani, ez valami vicc?

Egyébként érdemes a műsort 17:20 után is hallgatni, ahol Bolgár-Schiffer csata zajlik. Az se semmi. Bolgárt csak a rutinja választja el attól, hogy ne küldje el Schiffert a kurvaanyjába, mert az már megint nem fogad szót a ballib konszenzusnak.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás