10 megosztás

Légy sátánista, hülyegyerek!

A liberalizmus gyereknevelési programja a sátánizmuson alapszik.

“Alkosd újra a világod!”, “Add önmagad!”, “Tégy ahogy jól esik!” – mondja a Cartoon Network.

A józan ésszel is szembegy, hiszen közismert tény: a kisgyerek bűntelenül gonosz, azaz állatias ösztönlény. Pont ezért foglalkozott minden eddigi társadalom a gyerekek nevelésével.

Itt a javaslat: mindez marhaság, a gyerek jobban tudja, nem szabad őt nevelni.

A legaljasabb, hogy ezt persze ők se gondolják komolyan. Vajon mi lenne a reakció, ha a gyerek úgy alkotná újra a viláégát, hogy abban nem kapnának helyett a liberális értékek, ha így adná önmagát és a liberális elvekkel szembe tenné azt ami jól esne neki? Azonnal pszichiáterek és pszichológusok hada venné őt kezelésbe.

Szóval a jelszavak valódi jelentése: “Alkosd újra a világod a mi értékrendünk keretein belül!”, “Add önmagad, ha egyetértesz velünk!”, “Tégy ahogy jól esik, ha az esik jól, ami nekünk jól esik!”.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás