10 megosztás

Árnyékszéken

Most hogy a DK megalakította az árnyékszéki kormányzóságot, végre fellélegezhetünk.

Egyrészt újabb konfliktus kezdődik a ballib seregen belül, másrészt ismét világos lett ki is az ellenzék vezetője.

Mindez maximálisan pozitív minden olyan ember számára, aki semmiképpen se akar ismételt ballib szakértői országrontást.

Ha nem lenne ez a Gyurcsány és a felesége, az Okos, Intelligens, Többnyelvetbeszélő, Szakember Nő, ki kellene őket találni.

Az árnyékszék kormányzóságának taglistáját még nem láttam, de már most szívesen fogadnék, hogy csupa rendkívül ellenszenves, nemzetközileg elismert szakértő lesz, azaz olyanok, akik semmit se értenek a magyar valóságból, viszont kiválóan ismételgetik a globaloliberális narratívát.

S még az “értelmiségiek” is támogatják őket – ez mínusz 5 % a népszerűségben!

Már megvan Föld S., Juszt, Vásárhelyi! Már csak Kulka János, Mihancsik Zsófia és Ungváry Rudolf hiányzik, s indulhat is a pezsgős fogadás Orbán irodájában! Ezek a nevek ugyanis garanciát jelentenek, hogy az általuk támogatott akció biztos kudarc.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás