10 megosztás

A segg- és köldökvakarás szabadságának körei

Fura katolikus bázisközösség alakult, sajátossága, hogy katolikus tagja nincs.

Eddigi tapasztalatom: a tagok hírhedt liberális megmondóemberek, gyerekkúróisták, s perintisták, nyilván az utóbbiak dominálnak, hiszen a szervező maga Szent Perinta Messiás.

Bő két és fél óra orbánozás és liberális közhelyek ismételgetése.

Pl. ezredszer is elhangzik: az autonóm, független, polgári személyiség az, aki mindenben tapsol a ballibbant narratívának.

De érdemes volt meghallgatni/megnézni. Megkönnyebbültem: ez a szemét aljas banda semmilyen veszélyt nem jelent a normalitásra.

Mára egyébként Perinta meg is találta főszponzorát a Klub Rádió személyében, ezzel be is zárta magát végleg: sztár lesz egy 30-40 ezres DK-s nyugdíjastábor számára, s mindenki más kiröhögi. De még a gyurcsányista nyugdíjasok is kicsit ódzkodnak azért tőle, mert ő katolikusnak mondja magát. Ami ezekben a körökben nem cseng jól.

Jól van ez így. Csináld, Perinta, sokat segítesz a ballibbantak népszerűségének további csökkentésében.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás