10 megosztás

Nem jó üzlet ballib bohócnak lenni

A ballib világban csak akkor lehet megélni a semmiből, ha az ember már a belső kör tagja. Oda bekerülni azonban rendkívül nehéz feladat.

Külső ember orbánozhat dupla hangerővel, éjjel-nappal, akkor is csak megveregetik a vállát pár napig, behívják pár libbant műsorba, majd dobják mint a túl koszos konyharuhát, melyet már nem érdemes kimosni, egyszerűbb fillérekért újat venni.

Az összetartás csak a belső kör tagjaira vonatkozik ugyanis. Ők bármit tehetnek, kapják a milliókat. Ők csak egy módon eshetnek ki onnan: ha hirtelen önálló véleményük lesz, mely történetesen éppen nem egyezik a Párt vonalával.

Lilike sorsa mint Blankáé lesz. Nagy-Trágár Blanka 2 hétig szerepelt minden létező ballib stúdióban, majd amikor komolyan azt hitte, hogy tényező lett és emiatt elindult egy választáson, a teljes ballib sereg kivonta mögüle a támogatást. Most már Blanka az olasz pornóiparban dolgozik. Lili csúnyácskább, neki valószínűleg ez a menekülő útvonal se nyílik majd meg.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás