10 megosztás

Ébredés a letargiából

Lukácsi Kati, ballib vetkőzőművész és ateista hitszónok letargiában volt hónapokig, képtelen volt feldolgozni, hogy a CIA és Soros gazda buktak az április magyar választásokon.

Kati annyira el volt keseredve, hogy fél évig nem ment be egy stúdióba be, pedig korábban ebből élt.

Most úgy tűnik feldolgozta bánatát. Valószínűleg az is motiválhatja, hogy az álkeresztény-homoklobbista fronton azóta akadt egy nála is butább és agresszívabb vetélytársa Perinta személyében. Így most megjelent Kati, megpróbálja behozni a lemaradását.

Remélhetőleg lesz alkalom, hogy valami ellen “tiltakozva” megint sztriptízt mutasson be, el kell ismerni, hogy ebben a műfajban Kati született tehetség.

Eddig 2 dologból élt meg: abból, hogy kilépett a KDNP-ből és abból, hogy MZP lesz a kormányfő. Ma már mindkettő csak ásítást kelt, szóval valami más kell.

A műfelháborodás a kezdeti elem, erre a nők általában képesek. Kati műfelháborodik tehát, hogy a Fidesz visszahozza a középkort. Valójában miről van szó? Ez pont ugyanaz mint a felháborodás nemműködő alkotmányos elvek kapcsán. Kedvencem a “lakhatáshoz való jog” nevű gumicsont, ami semmit nem takar, de lehet róla a végtelenségig vitázni. Ez pont ugyanez, eddig is mindenki elsősorban maga gondoskodott saját jólétéről, de nem volt szabad ezt nyíltan kimondani. Most ki lesz mondva, ennyi a változás, azaz semmi.

Lásd még a “nem adó, hanem járulék” álvitát is, hasonló téma.

A többi vendég hasonló marhaságokat mond, de Kati ezt sírósan adja elő.

Vidám műsor.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás