10 megosztás

Miért vásárolnak a férfiak szexet?

Miért vásárolnak férfiak szexet? – kérdezi a feminista, valóságtól elrugaszkodott cikk. 

Először is nem vásárolnak. A célközönség a férfiak kis része.

Aztán jön a csúsztatás: a pornónézés és a prostitúció összekeverése. Na most, a teljesen járatlan ember is tudja: a pornóipar összeomlott nagyjából az ezredforduló körül. Egyrészt, az illegális tartalommegosztás a törekedére csökkentette az eladásokat. Másrészt amióta olcsó lett az egész mulatság, tömegesen megjelentek az amatőrök. S hát a saját magát filmező amatőrt prostutuáltnak nevezni kőkemény csúsztatás.

Külön vicces, hogy ugyanazok az emberek, akik éjt nappallá téve küzdenek a drogokért és az abortuszért, arra hivatkozva, hogy a tiltás nem old meg senmmit, a prostitúció és a pornó esetében totális tiltást akarnak.

Jó helyzetben vagyok: utálom a pornót és a prostitúciót, sose érdekelt, így semmilyen személyes érdekeltségem nincs. Azaz nyugodt szívvel védhetem meg őket a hazug támadásoktól. Úgy vagyok ezzel mint a dohányosok jogaival: én magam hülyeségnek tartom a dohányzást, így teljesen semleges szemmel tudom védeni a dohányosokat.

Nem azt akarom mondani, hogy nincsenek áldozatok. Én is tudok esetet prostitúcióra kényszerítésről. Csakhát ilyen a drogozásnál is akad szép számban.

Dehát alapvetően ez egy teljesen önkéntes dolog. Az csinálja, aki többszörös jövedelmet akar elérni kevés erőfeszítéssel. Ennyi az egész.

Share this:

Related

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás