10 megosztás

Hatalmas leleplezés

Amikor nincs miről felháborodni, keresnek.

A legújabb ballib leleplezés: Zorbán megebédelt Rómában!

Azt hittem, nem lehet felülmúlni a 3 évvel ezelőtti Szíjjártó-“leleplezést”: amikor “kiszivárgott”, hogy minden utazása előtt a külügyminiszter listát küld a magyar követségre milyen dolgokra lesz szüksége tartózkodása során. S a listán szerepeltek magánigényei is, pl. mogyorós csoki és szénsavmentes ásványvíz.

Akkor még nem voltam kitiltva a legtöbb ballib médiáról, így megpróbáltam elmagyarázni: ez a normális ügymenet, kétlem, hogy ballib kormányok alatt ne így lett volna, sőt bárhol a világon ne így lenne. Persze sikertelenül, mert aki ilyet mond, az Habony bérkommentelője, más magyarázat nincs.

Most meg se próbálom. Még egy miniszterelnöknél jóval alacsonyabb rangú hivatalos személynél is bevett szokás, hogy magánprogramjaikat is a hivatal szervezi, rendezi.

A legelszálltabb kommenteken egyébként jót lehet mulatni. A kedvencem: Zorbán adócsaló, mert nem fizetett adót a követség szolgáltatása után.

Egyébként jó nekünk ez a ballib fanatizmus. Ezzel csak elriasztanak maguktól minden semleges szavazót.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás