10 megosztás

Bűnbánó atya

Megosztás:

Hodász ex-atya bűnbánatot tart keresztény múltja miatt.

Vagy csak megirigyelte Szent Perinta Messiás szédületes karrierjét, aki ma már napi szinten szakértősködik a ballib médiákban, mindig meghívják, ha Krisztust kell gyalázni.

Nemrég Hodász rádöbbent, korábban papok molesztálták. Szerintem még pár hónap, s azt is be fogja vallani, hogy eredetileg lánynak született és ukrán származású. Most már a Szemlélek nevű szélsőségesen ferencista-eretnek blogban nyomul. Jövőre a Nyugati Fényben.

Sajnos rossz hírem van, ex-atya! A ballibek sose fogják megbocsátani korábbi keresztény álláspontodat a homoklobbiról. Talán ha a következő pár homokmeneten kimész szivárványos bugyiban, ukrán zászlót lengetve, pávatollal a seggedben ordítani Zorbán ellen, akkor van még esélyed.

A cikk szerzőjéról:

Marinov Iván

A szerző bölcsész, író, műfordító, többnyelvű tolmács, civil újságíró. 1993 óta aktívan jelen van a magyar internetes civil újságírói életben. Önmeghatározása szerint: "szabadidejében populista közíró és mélyelemző". Több internetes lap alapítója, társalapítója. A Hírújság.hu mellett alapítója, főszerkesztője és állandó szerzője a Bircahang.org társadalmi illetve közéleti kérdésekkel foglalkozó portálnak.

f Facebook
10 megosztás